Friday, May 21, 2010

Bengkel Guru Peringkat Negeri pahang


salam,


lama tul aku tak menulis blog~~~


ni la aku nak cita sikit pasalbengkel guru2 kat negeri pahang~~~ bengkel kat pahang ni dah pun termasuk dlm bilangan yang 14~~~~


aku cam biase arr musti jadi urusetia y tak berape nak setia hahaha~~

tolong mane yang dah di arahkan laa~~~


seronok pg dapat bekerja same ngan staf UiTM pahang~~ boleh tertukar2 pandangan~~ yang paling best dapat kenal warga pendidik..... pasal makan jangan cakap laa 6 kali satu hari~~~ tuh pun sampai cari kedai makan kat luar hahahah akhir ngan makan nasik ayam PENYET huhuh...


ape pun hari datang opis x banyak buat kerja haha sebab kepenatan smlm x habis lagi~~~~

2 comments:

  1. wah design sape kah itu :p suke nyer ble die gumbira hehehe

    ReplyDelete