Tuesday, April 27, 2010

D awal pagi bersame McD

salam

lama sungguh aku tak tengok blog sendiri!! asik tengok blog org je hahaha.... bukan best pun blog budak2 ni hahahaha... siap soh klik iklan lagi kat blog...... ingat nak klik ke hahahah/..
ni la aku nak cita... buat pertama kali nya aku sarapan pagi ngan Mcd...


semua ni sebab teman kan my wife yang teringin nak makan McD..... nampak je McD apa lagi aku terus membelok kan keta ke McD kat Shell ulu kelang... time ni jam menunjuk kan 6.15 pagi nyam nyam nyam....
sedap gak makan McD subuh2 adam ni hahahahah......

apa-apa pun alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk menikmati makanan yang lazat2.....


apa2 pun McD ni tak elok d nikmati hari-hari hahahahaha//...

5 comments:

  1. elok ape makan hari2.....tp kalau org banjer la...hiks~

    ReplyDelete
  2. sill : hahaha memang sedapp....
    mytapa : wesss edannn ko fakkk hahahahah

    ReplyDelete