Thursday, April 8, 2010

Klinik Ibu & Anak Gombak Seti.....

Beberape bulan kebelakangan ni aku dlm sebulan 1 kali musti ke tempat ni?? sampai la bulan 8 tahun ni............. Moga semua nya d permudah kan....

musti la aku kena datang sini..... sebab nak wat check up my wife n my baby y dlm perot lagi.....
Klinik ni walau pun nampak x sehebat klinik swasta tapi syok gak la hahahahhahah......
staf2 kat klinik ni baik2 n senang nak berurusan ngan dia org......


menang la org cakap klinik kerajaan ni lambat dlm berurusan urusan!! tapi dia org ni buat kerja y terbaik laa.. semua benda d rekod... kalau ada ape2 call.. check + penerangan pun dengan lebih jelas.... kerja dengan penoh sabo.. mau x sabo org datang berduyun tiba hahahahaha...... walau pun ape org cakap aku suke berurusan ngan klinik kerajaan... sebab banyak bangsa asing pun guna kan perkhidmatan d klinik ni!!! .....
mane y lebih berkemampuan tuh baik la pg ke klinik swasta y lebih selesa...:D segala2 nya d hujung jari anda hahahhahah....

Terima kasih Kepada Semua Staf d klinik Gombak Setia.....

4 comments:

  1. looor baman ngan :pdung baper bln :p

    ReplyDelete
  2. bahasa dia tu baman, penguin sebelah sna mmg tak betul bhs....

    ReplyDelete
  3. hahahah paruh senget kod hr ni fak... hahah

    ReplyDelete